Recent Posts by intogymnastics

Veerman eindigt EYOF als zesde op brug

Gyor - Sanna Veerman behaalt tijdens haar derde finale, de toestelfinale brug, de zesde plaats met 12,833 punten. Met een D-score van 5.5 pakt ze winst ten opzichte van de kwalificaties, maar de uitvoering leverde dit keer minder punten op (7,333). (meer…)
Lees meer

Veerman zestiende in meerkampfinale EYOF

GYOR- Tijdens de meerkampfinale van het EYOF in Hongarije eindigt Sanna Veerman als zestiende in het klassement met een puntentotaal van 48.650 punten. Het goud gaat naar de Russische Klimenko, haar landgenote Dubova wint het brons. Het zilver wordt omgehangen bij de Italiaanse D'Amato. (meer…)
Lees meer

Drie EYOF finales voor Sanna Veerman

GYOR - Sanna Veerman van Turnz Amsterdam weet zich tijdens het EYOF in Hongarije voor drie finales te plaatsen. Als achtste gaat zij de meerkampfinale in, terwijl ze zich als zesde en zevende plaatst voor de toetselfinales sprong en brug.  (meer…)
Lees meer

Nederlandse dames voorlopig derde in Gyor

GYOR- Tijdens de kwalificatie wedstrijd van het EYOF in Gyor weten de Nederlandse dames in de eerste subdivisie als derde te eindigen. Met een puntentotaal van 101.250 punten weten zij Belgie net achter zich te houden, maar moeten zij Frankrijk (102.400) en Groot-Brittannië (103.150) voor zich dulden. Sanna Veerman bleek de sterkste Nederlandse meerkamper met 51.550 punten…
Lees meer

Nederlands herenteam 21e bij EYOF teamfinale

Gyor - Rusland pakt tijdens de teamfinale van de heren bij het EYOF in Hongarije de teamtitel, gevolgd door Groot-Brittannië en Zwitserland. Wesley de Haas, Jaro van Wijngaarden en Bradley Noordzij vormden team Nederland en eindigden als 21e. (meer…)
Lees meer

Nederlandse heren voorlopig vierde tijdens EYOF

GYOR- In het Hongaarse Gyor zijn de Nederlandse heren vandaag met het team als vierde geëindigd in de eerste subdivisie. Vanmorgen 10.00 uur Nederlandse tijd kwamen Bradley Noordzij, Wesley de Haas en Jaro van Wijngaarden in actie in de eerste subdivisie. Met een totaal score van 142.900 punten eindigde zij op de voorlopige vierde plaats. Van…
Lees meer

Van Bokhoven wijst voorlopige WK-trajectselectie aan

BEEKBERGEN - Bondscoach Bram van Bokhoven wijst de voorlopige WK-trajectselectie van de heren aan. De selectie is samengesteld op basis van de resultaten die behaald zijn tijdens het NK in Ahoy Rotterdam en de nationale test van 21 juni in Den Bosch.  (meer…)
Lees meer

Pijnacker, Veerman en De Zeeuw naar EYOF

BEEKBERGEN - Juliette Pijnacker en Sanna Veerman van Turnz Amsterdam en Astrid de Zeeuw van TON Almelo gaan de Nederlandse driekleur vertegenwoordigen tijdens het European Olympic Youth Festival in Gyor. (meer…)
Lees meer

Recent Comments by intogymnastics

No comments by intogymnastics yet.