Category Archives: Nieuws

Van Bokhoven wijst voorlopige WK-trajectselectie aan

BEEKBERGEN - Bondscoach Bram van Bokhoven wijst de voorlopige WK-trajectselectie van de heren aan. De selectie is samengesteld op basis van de resultaten die behaald zijn tijdens het NK in Ahoy Rotterdam en de nationale test van 21 juni in Den Bosch.  (meer…)
Lees meer

Pijnacker, Veerman en De Zeeuw naar EYOF

BEEKBERGEN - Juliette Pijnacker en Sanna Veerman van Turnz Amsterdam en Astrid de Zeeuw van TON Almelo gaan de Nederlandse driekleur vertegenwoordigen tijdens het European Olympic Youth Festival in Gyor. (meer…)
Lees meer

Nieuwe Nederlandse kampioenen opgestaan in Ahoy Rotterdam

ROTTERDAM - Bart Deurloo, Tisha Volleman, Jermain van Grunberg, Pleun Reinders, Nashaira Emanuelson, Ines van Son, Jaro van Wijngaarden, Isatu Barrie, en Steffano van Brummen mogen zich sinds vandaag Nederlands Kampioen van 2017 op de meerkamp noemen. Tijdens Fantastic Gymnastics in Ahoy wisten zij in hun leeftijdscategorie de nationale titel binnen te slepen. (meer…)
Lees meer

Procedure voor WK turnen bekend

BEEKBERGEN - De Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie(KNGU) heeft de procedures voor het WK turnen in Montreal gepubliceerd. De kampioenschappen worden gehouden tussen 2 en 8 oktober. Voor zowel de dames als de heren staan er verschillende kwalificatiemomenten op de agenda. (meer…)
Lees meer

Nederlands junioren team vierde bij de FIT Challenge

GENT - Gisteren turnden de Nederlandse junioren hun eerste kwalificatiewedstrijd voor de EYOF. Tijdens de Flander International Team Challenge, werd Nederland met het team vierde. Sanna Veerman was individueel de sterkste turnster, zij viel in dit klassement met een score van 52.099 punten net buiten het podium.  (meer…)
Lees meer

Deurloo wint zilver in Osijek

OSIJEK - Met een score van 14.333 is Bart Deurloo tweede geworden in de rekstokfinale van de wereldbekerwedstrijd in het Kroatische Osijek. Hij moest de Kroaat Srbic voor zich dulden met een score van 14.367. Het brons werd omgehangen bij de Litouwse Tvorogal. (meer…)
Lees meer