IntoGymnastics Library

IntoGymnastics Library150325_IntoGym_028

This pages will be filled with reviews about gymnastics books, documentaries, movies and series. They are all about gymnastics and the main part will be about a gymnast. Just read the reviews to see if you will like a particular book and afterwards you can buy it if you would like. Also perfect as a gift, as there will also be many childrens books. The shelves are still pretty empty but will be filled within time.

banner-reviews-books

  banner-reviews-films

  I

  banner-reviews-Series

  I

  banner-library-kopen

   

  Gymnastics reviews door Janne Goossens

  Vrijwilliger - Janne Goossens

  Als klein meisje had Janne twee passies, boeken en turnen. Als dochter van een turntrainer was het dan ook niet gek dat ze vanaf het moment dat ze kon lopen al rondrende in de turnzaal. Haar hele kindertijd heeft ze zo ongeveer in de turnzaal doorgebracht, samen met het hele gezin. En als ze niet aan het turnen was, was ze boeken aan het lezen en verhalen aan het schrijven.

  Recensies schrijven over boeken, films en series uit de turnmedia is voor Janne dan ook de uitgelezen kans om haar passie voor turnen en boeken te combineren. Via IntoMoreGymnastics deelt ze haar bevindingen.

  Deze post is ook beschikbaar in: Dutch