Over ons

Wie is wie?!

IntoGymnastics is een initiatief van Pascale Pille en Juliet Brokken, maar zou niets zijn zonder alle andere helpende handen die into gymnastics zijn en als professionals in hun eigen vak vrijwillig een bijdrage leveren aan dit jonge bedrijf.

IntoGymnastics

IntoGymnastics is een nieuwe turnwebsite opgericht in februari 2015 en online sinds april 2015 met informatie, nieuws, foto’s en weetjes voor iedereen die 'into gymnastics' is. Nieuws zal vooral gericht zijn op de turnwereld in de breedste zin van het woord.

Naast nieuws en interviews zal IntoGymnastics een database voor de Oranjeselectie faciliteren. Met weetjes, video’s, foto’s en interviews van onder andere gymsporters uit de oranje selectie. Onze database IntoTalent zal een vraagbaak worden voor eenieder die meer te weten wil komen van de turn(st)ers in de deze selectie.

Daarnaast zal IntoGymnastics met een verassende rubrieken komen die vernieuwend zijn binnen het medialandschap van het turnwereldje. Daarnaast streven wij ernaar om bij onze berichtgeving altijd een link tussen het nationale turnen en het internationale turnwereldje te maken.

IntoGymnastics maakt gebruik van sponsoring en advertenties om kosten te dekken, maar zal altijd objectief blijven. Daarnaast maakt IntoGymnastics gebruik van vrijwilligers die nauw betrokken zijn met de turnsport en daarbij hun eigen expertise hebben.

IntoGymnastics, een professionele website met kwalitatief hoogstaande content voor iedereen die into gymnastics is.

Missie:

IntoGymnastics is een professionele turnwebsite met kwalitatief hoogstaande content voor iedereen die into gymnastics is. Wij zijn meer dan een turnwebsite die nieuws, succesverhalen en emotie brengt. IntoGymnastics heeft vernieuwende rubrieken recht uit de turnwereld, onthullende interviews en een unieke database. Wij streven ernaar altijd onafhankelijk, objectief en volledig te zijn.

Visie:

IntoGymnastics wil niet perse concurreren met andere media in de turnwereld, omdat wij van mening zijn dat zij juist een mooie bijdrage leveren aan de turnsport. IntoGymnastics wil deze juist aanvullen en verhalen vollediger brengen, vraagbaak zijn en vernieuwende rubrieken tonen, want de turnsport is in onze ogen meer dan alleen de succesverhalen, nieuws en emotie.

 IntoGymnastics-2

We are into gymnastics, just like you!

Deze post is ook beschikbaar in: Engels