Van Bokhoven wijst voorlopige WK-trajectselectie aan

BEEKBERGEN - Bondscoach Bram van Bokhoven wijst de voorlopige WK-trajectselectie van de heren aan. De selectie is samengesteld op basis van de resultaten die behaald zijn tijdens het NK in Ahoy Rotterdam en de nationale test van 21 juni in Den Bosch. 

De voorlopige selectie bestaat uit Anthony van Assche, Michel Bletterman, Bart Deurloo, Frank Rijken, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, Boudewijn de Vries en Epke Zonderland. Ook Bram Louwije zit bij de selectie, hij heeft sinds kort de Nederlandse nationaliteit.

Na de twee kwalificatiemomenten op 19 en 26 augustus zal de definitievetraject selectie op 4 september bekend worden gemaakt.

Op de weg naar de wereldkampioenschappen in Montreal zullen verschillende turners deelnemen aan de World Cups in Parijs en Varna. Bart Deurloo, Frank Rijken, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, Boudewijn de Vries en Epke Zonderland zullen afrijzen naar Bulgarije om deel te nemen aan de World Cup in Varna. Deze wordt gehouden van 1 t/3 september.

De definitieve selectie zal in actie komen tijdens de World Challenge Cup in Parijs die 16 en 17 september wordt gehouden.

 

Comments are closed.