Drie medailles voor Nederlandse heren in Koper

KOPER - De Nederlandse heren wisten in het Sloveense Koper zes finaleplaatsen te behalen en uiteindelijk drie medailles te winnen. 

Bram Verhofstad was de eerste die een medaille veroverde. Hij kwam tijdens de vloerfinale in actie. Met 13.9 punten moest hij alleen de Amerikaanse Penev en Whittenburg voor zich dulden. Schmidt kwam deze finale ook in actie. Hij eindigde met en score van 13.8 op een vijfde plaats.

Schmidt was succesvoller tijdens de sprongfinale, waar hij met een score van 13.575 punten een bronzenmedaille wist te bemachtigen. De Israëlische Medvedev won het goud met een score van 14.975, gevolgd door de Amerikaasne Whittenburg.

Deurloo turnde in de rekfinale en kreeg uiteindelijk het zilver omgehangen. De Kroaatse Srbic won het goud met een score van 14.4 punten. Dit is dezelfde score als Deurloo, die iets lager scoorde in de E-score en daardoor met een zelfde totaalscore het zilver greep. Het brons werd omgehangen bij de Hongaarse Vecserneyes.

Op voltige kwam Deurloo echter niet verder dan een achtste plaats met een score van 11.5 punten. De vries werd vijfde met een score van 13.750 punten. Het goud ging naar Bertoncelj met een score van 14.9 punten.

Komend weekend staat de wereldbekerwedstrijd in Osijek op het programma

Comments are closed.