Rubrieken

Rubrieken op IntoGymnastics

 

IntoPerspective

Een vaste rubriek met interessante en onthullende interviews, waarin Nederlandse en internationale topics met elkaar verweven worden en in perspectief worden geplaatst.

IntoTalent

Een database waarin alle leden van de verschillende oranje selectie's terug zijn te vinden. Door middel van een biografie, extra informatie, een archief aan berichten en een overzicht van resultaten kom je meer te weten van deo Nederlandse gymnasten.

 

IntoGymnovations

De turnsport ontwikkelt zich snel, In deze rubriek volgen wij de verscheidenheid aan innovaties op gebied van toestellen, technieken, medische toepassingen en nog veel meer. Zonder deze innovatie's zou het huidige turnen er namelijk anders uit gezien.

Nieuws

Nieuws uit de nationale en internationale turnwereld, van wedstrijden en ontwikkelingen waarbij we altijd een link tussen de internationale en nationale turnsport proberen te maken. Met onze objectieve en kwalitatief hoogstaande nieuwspagina ben je altijd up-to date!

IntoGymnastics Library

Allerlei recensies over turnboeken, series en films die op de markt zijn. Door boekenwurm, oud-turnster en trainster Janne Goossens. Nog tips voor boeken etc? Laat het ons weten! Wil jouw boek in deze rubriek, neem contact op of stuur een exemplaar toe.

IntoYou

Heb jij nog een leuk idee voor een rubriek die betrekking heeft op turnen en op jouw expertise. En lijkt het je leuk om vrijwillig een maandelijkse bijdrage te leveren? Laat het ons weten, misschien kan jij ons team wel komen versterken..!

 

Deze post is ook beschikbaar in: Engels