Thorsdottir en Deurloo negende tijdens Swiss Cup

Zurich- Eythora Thorsdottir en Bart Deurloo zijn negende geworden bij de Swiss Cup in Zurich. Samen turnden zij een totaalscore van 53.950 punten bij elkaar. Daarmee hebben zij zich niet geplaatst voor de volgende ronde.

De koppels uit de verschillende landen turnen tijdens de Swiss Cup een afvalrace. Alle duo's komen in de eerste twee ronden aan de beurt, waarna vervolgens de beste zes doorstromen naar de halve finale. Drie teams blijven over voor de finale. De finale bestond uit het team uit Oekraïne, bestaande uit Verniaiev en Kysla. Het team uit Duitsland, bestaande uit Bui en Nguyen. En het Russische team bestaande uit Ignatjev en Melnikova. Die respectievelijk het goud, zilver en brons wisten te winnen.

Bart begon zijn wedstrijd op rekstok, daar behaalde hij een score van 14.6 punten. Thorsdottir maakt een prima start op vloer met 13.5 punten. Beide gymnasten moesten op het tweede toestel een val incasseren. Met een 12.55 op balk en een 13.5 op voltige was het niet meer mogelijk om door te stromen naar de volgende ronde.

Meer informatie vind je op deze website: http://www.swiss-cup.ch/swiss-cup-zuerich-2016/swiss-cup-zuerich-2016/

Comments are closed.